Home/Hotell

Hotellavtale

QUALITY HOTELS

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum,  som forener det beste av luksus og tradisjon i koselige maritime omgivelser.

Les mer om Quality Hotel Tønsberg her

Brasserie X og Bar X

Restaurantkonseptet Brasserie X baserer seg på gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Her møtes nordiske mattradisjoner og franske brasserietradisjoner med avslappende stemning. Hotellets uformelle restaurant og bar er lekkert og bueformet over to etasjer, og med vinduer fra dørk til bro. Brasseri X og Bar X ligger flott til med panoramautsikt over sjøen og båtene på vei inn og ut av Tønsbergs havn.

Relaxavdeling, svømmebasseng og treningsrom

Quality Hotel Tønsberg er mer enn et konferansehotell. Med treningsrom, relaxavdeling og utendørs svømmebasseng på taket (åpent i sommersesongen, 1. juni – 31. september) er det flotte muligheter for et forfriskende dypp i en treningsrunde. Benytt romnøkkelen din for tilgang.

Bookingkode: Tønsbergs Turn Håndball

For bestilling +47 33 00 41 00 eller marianne.bollman@choice.no

 

 

 

quality_hotel_oseberg_2.

Hotellavtale

AKTIV HOTEL

Ta med familien for en hyggelig og aktivitetsfylt helg, også for dere som er håndballsupporter.

Vegg i vegg med Active Hotel har vi Active Family med Badeland, med aktiviteter for hele familen!

Deltakere og familiemedlemmer ved Messecup 2018 får i perioden 11. – 13. mai 2018 reservere hotellrom til reduserte priser:

Les mer om Active Hotell i Tønsberg her

Det er gratis utendørs parkering og gratis WiFi.

Alle hotellets gjester har i tillegg gratis inngang til Activ Family med fri tilgang til stort treningssenter og Badeland.

Bookingkode: Tønsbergs Turn Håndball

For bestilling : +47 33 34 59 10 eller post@activhotel.no

.