Home/Messecup-vert

Messecup vert

Vil du være med å gjennomføre Messecup. I mai måned lager vi i Tønsberg en håndballfest for de ca 250 lagene og 2500 spillerne som deltar i cupen.

For å kunne gjennomføre Messecup trenger vi mange og engasjerte og ikke minst serviceinnstilte verter. Vi ønsker at du skal være med å lage dette til en håndballfest og ta hånd om både spillere og støtteapparatet til lagene på beste måte.

Vi har en mengde ulike oppdrag å velge mellom.  Det er ulike vakter på skolene hvor spillere og støtteapparatet til lagene overnatter. Det er ulike vakter i og rundt hallene hvor kampene spilles, disse dagvakter lønnes med kr. 500,- per vakt. Lengden på vakten varier med oppgaven. Det er våken nattevakt på skolene – for å kunne være nattevakt må man ha fylt 20 år. Nattevakt lønnes med kr. 1000,- per vakt. Alle vakter er like viktige. Som vert vil du få opplæring i det ditt oppdrag omfatter.

Messecupverten er alltid bli og hjelpsom. Du er en viktig del i arrangementet av Messecup og det skal du være stolt av. Dersom dette virker interessant og du ønsker å være med å gjennomføre Messecup 2020.

Ta kontakt på messecup@outlook.com